«

»

اردیبهشت ۲۷

کالباس خانگی بدون گلوتن

با سپاس از حامد اسدی که این دستور غذایی را در اختیار سایت قرار داده

مواد لازم :

سینه مرغ بدون استخوان : 1 عدد متوسط

سیر : 3 حبه

زرده ي تخم مرغ : 1 عدد

آرد ذرت بدون گلوتن: 1 قاشق غذا خوري ( قابل تهیه از انجمن سلیاک اصفهان و همین سایت)

فلفل سیاه : نصف قاشق مربا خوري

نمک : 1 قاشق مربا خوري

زنجبیل : یک پنجم قاشق مربا خوري

هل : نصف قاشق مربا خوري

جوز هندي : اندازه ي 2 عدس

روغن مایع : 1 قاشق غذا خوري

هویج و قارچ بخار پز شده و خرد شده مقدار کمی ( ا عدد هویج کوچک و 2 عدد قارچ)

طرزتهیه

سینه مرغ را همراه سیر ، 2 بار چرخ می کنیم . آرد ذرت را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده به مرغ اضافه می کنیم ، زرده تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید .

در آخر قارچ و هویج بخارپز شده را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم. یک کیسه فریزر را شکافته مواد کالباس را روي آن گذاشته و پهن می کنیم و از یک سمت لوله می کنیم. به شکل استوانه اي که ضخامتش از 10 سانت بیشتر نشود. بعد کیسه فریزر را دور مواد شکلات پیچ کرده با نخ محکم می کنیم. به مدت 80 دقیقه آن را بخار پز کرده ( یا در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ي دلخواه برش می زنیم .

اگه دستگاه بخارپز ندارین میتونین از یک صافی پایه دار استیل و یک قابلمه استفاده کنین. کف قابلمه مقدار کمی آب بریزین صافی رو توش قرار بدین و کالباسو تو اون گذاشته و در قابلمه رو ببندین.

عکس:

کالباس بدون گلوتن

8 comments

Skip to comment form

  1. محمد محمودی

    سلام
    ممنون از اطلاعات مربوط محصولات بدونه گلوتن

  2. علی

    ممنون من یه بچه ام که سلیاک دارم و دوست دارم نون بخورم

    1. مدیر سایت

      سلام
      خواهش می کنم.
      نون بدون گلوتن که می تونی بخوری!!!

  3. Raffi

    با سلام ، ممنون از اطلاعاتی که درباره ی {کالباس بدون گلوتن} در اختیار ما گذاشتید .
    من خودم سلیاک دارم ، می خواستم ازتون خواهش کنم که اگه میشه دستور پخت نان ذرت(یا آرد سیبزمینی و یا آرد برنج) خالص بدون گلوتن را در اختیارم بگذارید تا بتوانم در خانه آماده کنم…
    ..::ممنون::..

    1. مدیر سایت

      سلام
      خواهش می کنم، دستور تان هایی که می فرمایید در سایت گذاشته شده؛ مخصوصا ذرت.

  4. مسعود

    اجرتون با خدا

  5. الهام

    باسلام قارچ مگه گوتن نداره؟اخه من شنیدم داخل کاه گندم نگه داری میشه.

    1. مدیر سایت

      سلام
      خود قارچ گلوتن ندارد، اما نگهداری آن در کاه گندم باعث آلوده شدن آن به گلوتن می شود.
      (در آینده توضیح بیشتری در این باره خواهیم داد)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *