«

»

خرداد ۰۹

شیرینی آرد نخودچی

شیرینی پربرکت با پختی آسان

مواد لازم:

  1. آرد نخودچی: یک کیلوگرم
  2. روغن  صاف 50: 450 گرم * ( قابل تهیه از قنادی ها)
  3. شکر: 600 گرم

 طرز تهیه:

 ابتدا آرد و شکر را با هم مخلوط می کنیم ، سپس روغن را به آن اضافه می کنیم  تا خمیر آماده شود و آن را به ضخامت نیم سانتی متر پهن می کنیم.

با کاتر مورد نظر قالب می زنیم و شیرینی ها را  در طبقه وسط فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار می دهیم تا پخته شود.

 

* طرز تهیه روغن صاف: تو شیرینی هایی خونگی که باید از روغن صاف قنادی استفاده کنیدمیتونید روغن جامد معمولی رو روی حرارت البته نه روی حرارت زیاد، بالای شعله گاز بگیرید تا آب بشه ولی داغ نشه فقط ذوب بشه، بعد فوری منجمدش کنید یعنی بذارید تو فریز تا بافت روغن صاف بشه و دون دون نباشه .

عکس:

 

1 comment

  1. سمیه یوسفی

    واقعا نمیدونم با چه زبونی ازتون تشکر کنم .ممنون که بالاخره در ایران کسانی به طور جدی به یاد ما هستند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *