«

»

خرداد ۱۰

نان ذرت

نانی با طعم واقعی ذرت و ماندگاری بالا

مواد لازم:

  1. آرد ذرت: یک پیمانه
  2. روغن گیاهی مایع: یک قاشق غذا خوری
  3. نمک: به میزان لازم
  4. آب: به اندازه ای که خمیر نسبتا سفتی تهیه شود

طرز پخت:

در ابتدا آرد، روغن و نمک را با هم مخلوط می کنیم سپس آب را کم کم به موادمان اضافه می کنیم  تا خمیر نسبتا سفتی داشته باشیم. کمی خمیر را برداشته و نانی به اندازه کف دست درست می کنیم، سپس بر روی ساج قرار می دهیم؛ پس از این که یک طرف نان پخت طرف دیگر آن را نیز بر روی ساج قرار می دهیم تا دو طرف نان کاملا پخته شود. در هنگام سرو کردن دو طرف نان را به کره آغشته نمایید.

*توجه بفرمایید که این نان را می توان برای مدتی در فریزر نگهداری نمود.

2 comments

  1. f.kh

    با سلام و احترام حواهشمندم طرز تهیه نان با ارد ذرت زرد راآموزش دهید متشکرم

    1. مدیر سایت

      سلام
      منظورتون از آرد ذرت زرد چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *