«

»

مرداد ۰۶

شیرینی سه آرد

مواد لازم:

  1. روغن جامد صاف 50 : 250 گرم *
  2. پودر قند:   150 گرم
  3. پودر هل و پودر زنجفیل : هر کدام یک قاشق غذاخوری
  4. آرد برنج:  150 گرم
  5. آرد نخودچی:  150 گرم
  6. آرد سیب زمینی:  75  گرم

مواد روی شیرینی:

  1. زرده تخم مرغ:  یک عدد
  2. پودر قند:  یک قاشق غذا خوری

طرز  تهیه:

 روغن و پودر قند را با هم مخلوط کنید. سپس در ظرف دیگری پودر هل و زنجبیل، آرد برنج، آرد نخودچی  و آرد سیب زمینی را با هم مخلوط نموده، و آن را کم کم به روغن و پودر قند اضافه کنید.

مواد را کاملا ورز دهید تا یک دست شود. خمیر آماده را به ضخامت نیم سانتی متر پهن نموده و با کاتر مورد نظر قالب بزنید.

روی شیرینی زرده تخم مرغ بمالید و در طبقه وسط  فرگرم شده  با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 12 الی 15 دقیقه قرار دهید تا پخته شود. پس از بیرون آوردن شیرینی ها از فر، پودر قند را به کمک الک روی آنها می ریزیم.

* به نکته ای که در نوشته ی “شیرینی نان برنجی” که در همین بخش قرار دارد توجه شود.

4 comments

Skip to comment form

  1. سیلیاک

    روغن جامد برای بیماران سیلیاکی مجاز نمی باشد

    1. مدیر سایت

      بیماران مبتلا به سلیاک می بایست از مصرف مارگارین پرهیز کنند.

  2. حسین

    در روغن جامد”مارگارین”موجود است؟

    1. مدیر سایت

      سلام
      سوالتان اشتباه است.
      مارگارین (که به کره گیاهی نیز معروف است) می تواند به دو صورت مایع و جامد باشد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *