«

»

مرداد ۰۶

کاچی بدون گلوتن

مناسب برای سفره افطار

مواد لازم:

هل ساییده شده: تا یک دوم قاشق چاییخوری

گلاب: یک چهارم پیمانه

آرد برنج:  یک پیمانه

شکر:  2 پیمانه

آب سرد: 4 پیمانه

روغن گیاهی:  یک دوم پیمانه ( مارگارین نباشد)

محلول زعفران: یک قاشق سوپخوری

پودر پسته و نارگیل: به مقدار لازم جهت تزیین

طرز تهیه:

ابتدا هل ساییده شده را در تنظیفی پیچیده و داخل گلاب قرار دهید.

آرد برنج  را در تابه ای بریزید و همزمان شکر و آب سرد را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا ضمن این که مراحل سرخ کردن آرد برنج را سپری می کنید، شربت هم آماده شود( البته شربت رقیق).

تابه حاوی آرد برنج را روی حرارت ملایم قرار داده و آرد برنج را بو دهید، سپس روغن را اضافه کرده و آن را کنترل کرده و مرتب به هم بزنید تا به رنگ کرم پررنگ درآید. سپس ظرف آرد را از روی حرارت برداشته و پس از اینکه کمی از حرارت آن کاسته شد، شربت رقیق را به تدریج اضافه کرده و محلول زعفران را به میزان لازم بیفزایید و هم بزنید تا تمام شربت جذب آرد برنج سرخ شده شود تا مای ای صاف و یک دست و خوش رنگ به دست آید، سپس ظرف کاچی را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید تا جا افتاده و به روغن بیفتد، در اواخر طبخ تنظیف حاوی هل را از گلاب خارج کرده و بفشارید و بعد محلول هل و گلاب را به کاچی اضافه کنید و پس از آماده شدن در ظرف مورد نظر بریزید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *