«

»

مرداد ۰۶

حلوای برنج بدون گلوتن

مناسب برای سفره افطار

مواد لازم:

آرد برنج: 1 پیمانه

شكر: 2 پیمانه

آب و گلاب: 3 پیمانه

زعفران: به مقدار لازم

روغن گیاهی: به میزان لازم ( مارگارین نباشد)

پودر پسته: به مقدار لازم جهت تزیین

طرز تهيه:

تابه حاوی آرد برنج را روی حرارت ملایم قرار داده و آرد برنج را بو می دهیم. بعد از روي حرارت برداشته و شکر و روغن به مقداري كه به روغن بيافتد، به آن اضافه ميكنيم. سپس مخلوط آب و گلاب را به آن مي افزاييم و خوب به هم ميزنيم تا يك دست شود. نسبت آب و گلاب بستگي به كيفيت گلابي كه استفاده مي­كنيد دارد. بعد ظرف را روي حرارت مي­گذاريم و زعفران آب كرده را اضافه ميكنيم و به هم ميزنيم تا غليظ شود. سپس در ظرفهاي مورد نظر ريخته و به سليقه ي خود تزيين مي كنيم.

2 comments

  1. فائقه

    سلام.
    چرا نوشتین روغن گیاهی(مارگارین نباشد) ؟؟
    اگه باشه، چی میشه؟

    1. مدیر سایت

      سلام
      احتمال دارد که مارگارین های تولید داخل حاوی گلوتن باشند.
      ترجیحا از روغن هایی مثل زیتون، کنجد و … استفاده نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *