«

»

شهریور ۱۷

شیرینی برنجی سنتی بدون گلوتن

مواد لازم:

آرد برنج: یک و نیم پیمانه

کره: 150 گرم ( مارگارین نباشد)

پودر شکر: 150 گرم

وانیل: نصف قاشق چایخوری

هل: یک قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ: 1 عدد

تخم خلفه: به میزان لازم

زعفران: دلخواه و به میزان لازم

طرز تهیه:

کره و شکر را با هم مخلوط می کنیم بعد زرده تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط می کنیم درمرحله سوم وانیل و هل و آرد را اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم تا کاملا خمیر بهم بچسبد. توجه داشته باشید که کره را نباید آب کرد.

وقتی که خمیر را گلوله کردید و خمیر ترک نخورد خوب است اما اگر ترک خورد کره آن کم است. کمی کره اضافه کنید.

سپس خمیر را به شکل گلوله های کوچک در آورید و روی سینی فر قرار دهید. انگشتتان را داخل تخم خلفه کرده و آرام روی گلوله ها فشار دهید تا هم شیرینی ها شکل بگیرند و هم با تخم خلفه تزیین شوند.

شیرینی ها را به مدت حدودا 10 تا 12 دقیقه ( یا زمانی که پشت شیرنی ها طلایی شود) در فر با درجه حرارت 170 درجه سانتیگراد قرار دهید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *