«

»

مهر ۲۸

ماقوت بدون گلوتن

ماقوت بدون گلوتن دسری ساده و خوش مزه

مواد لازم:

نشاسته ذرت:  100 گرم

شکر:  200 گرم

آب سرد: 1 لیتر

گلاب: نصف فنجان

کره (مارگارین نباشد): 50 گرم

زعفران ساییده شده: به مقدار لازم

خلال بادام یا کنجد: 100 گرم

پودر پسته: برای تزیین

طرز تهیه :

ابتدا خلال بادام یا کنجد را با کره تفت می دهیم. در ظرف دیگری نشاسته را در آب سرد حل میکنیم و آن را روی خلال بادام یا کنجد تفت داده شده می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم، دائم بهم میزنیم تا ته نگیرد. یک جوش که زد شکر، گلاب و زعفران را میریزیم و بهم میزنیم تا روغن بکلی جذب گشته و مایه کاملا غلیظ و کشدار شود. بعد مایه را از روی آتش برداشته کمی که خنک شد آنرا در کاسه های کوچک و کم عمق میریزیم و در یخچال میگذاریم تا ببندد. در آخر با پودر پسته تزیین میکنیم.

4 comments

Skip to comment form

  1. مسعود

    سلام خيلي خلي ممنون كه اين سايتو براي راهنمايي ما قرار دادين منم سلياك دارم به نظرتون دكتر اشتباهي گفته نون جو برام اشكالي نداره؟مسعود از همدان

    1. مدیر سایت

      سلام
      خواهش می کنم، امیدوارم که مطالب این سایت برای تمامی عزیزان مفید باشه.
      جو و فرآورده های آن حاوی گلوتن می باشد و بیماران مبتلا به سلیاک می بایست از خوردن آن پرهیز کنند.

  2. مرضیه

    سلام. آیا نشاسته ذرت با آرد ذرت فرق داره؟ و اینکه این نشاسته های موجود گلوتن داره؟
    بابت سایت خوبتون ممنون

    1. مدیر سایت

      سلام
      بله آرد ذرت کاملا با نشاسته ذرت متفاوت می باشد.
      متوجه سوال دومتان نشدم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *