«

»

آذر ۰۵

طرز تهیه بیسکویت کتان بدون گلوتن

بیسکویتی مقوی و سرشار از امگا 3

مواد لازم:

آرد کتان: 160 گرم

آرد ذرت: 60 گرم

زرده تخم مرغ: 1 عدد

کره نرم شده: 100 گرم

سفیده تخم مرغ: 1 عدد

پودر شکر: 100 گرم

نمک: 1 پنسه

بکینگ پودر بدون گلوتن یا جوش شیرین 1 قاشق چایی خوری

گردوی آسیاب شده: 50 گرم

گردوی نگینی شده به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا کره نرم شده و پودر شکر را با همزن خوب بزنید تا نرم و یک دست شود سپس زرده تخم مرغ را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. آرد کتان و ذرت و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سپس به مخلوط بالا اضافه کنید. البته در چند مرحله؛ در نهایت گردوی آسیاب شده را نیز اضافه کنید و کمی ورز دهید و آن را به مدت یک ساعت درون کیسه فریزر در یخچال قرار دهید.

خمیر را روی کاغذ روغنی به ضخامت 5 میلی متر پهن کنید و با کاتر دلخواه قالب بزنید. روی آنها را با برس کمی سفیده تخم مرغ زده شده بمالید و بعد گردوی نگینی شده را روی آن قرار دهید، سینی حاوی بیسکویئت ها را 12 تا 5 دقیقه با دمای 170 درجه سانتی گراد در طبقه وسط فر قرار دهید.

توجه کنید بعد از خارج کردن سینی از فر، به بیسکوییت ها تا زمانیکه سرد نشده اند دست نزنید.

 

عکس:

3 comments

  1. حسین

    سلام.منظور از آرد کتان چیست؟

    1. مدیر سایت

      سلام
      منظورمان آرد بذر کتان بوده است.

  2. حورا

    سلام ما چه جوری میتونیم بکینگ پودر بدون گلوتن پیدا کنیم؟ منظورم اینه ویژگی خاص و مارک خاصی داره یا روی بسته نوشته

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *