«

»

آذر ۰۵

نان حجیم بدون گلوتن

پخت ساده با مواد اولیه قابل دسترس

مواد لازم:

آرد برنج: 375 گرم

آرد ذرت: 75 گرم

شکر: 1 قاشق سوپ خوری

نمک: یک دوم قاشق چای خوری

کره نرم: 3 قاشق سوپ خوری

آب ولرم: 200 میلی لیتر

شیر گرم: 200 میلی لیتر

تخم مرغ: 1 عدد

خمیر مایع بدون گلوتن: 2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

در ابتدا مواد خشک را با یکدیگر مخلوط کنید؛

کره شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و به مواد خشک اضافه کنید و به خوبی هم بزنیدسپس آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر مطلوبی بدست آید (خمیر شل نشود). خمیر را درظرف مخصوص پخت نیم ساعت استراحت دهید، بعد آن را به مدت نیم ساعت در فر با درجه حرارت 200 سانتی گراد قرار دهید با بپزد.

 

عکس:

10 comments

Skip to comment form

  1. مامان نگار

    آیا این مقدار آب و شیر مایع رو زیاد شل نمی کنید و اینکه غلظت مواد در چه حدی باشد.

    1. مدیر سایت

      سلام
      می توانید آب را کم کم به مایع خمیر اضافه کنید تا غلظت آن به حد مطلوبی برسد.
      خمیر نه باید خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.

  2. گلپور

    با عرض سلام
    لطفا بفرمائید کجا میتوان خمیر مایه بدون گلوتن و بکینگ پودر بدون گلوتن خرید.خواهشمند است آدرس دقیق برای خرید اعلام نمائید. در ضمن ما بابلسر هستیم. با تشکر فراوان

    1. مدیر سایت

      برای خرید مایه خمیر و بکینگ پودر بدون گلوتن با ما تماس بگیرید.

  3. ayma

    آیا کره رو میشه از شیرینی و کیک ها حذف کرد یا با چیز دیگه ای جایگزین کرد؟

    1. مدیر سایت

      سلام
      بله می توانید از روغن های مایع نیز استفاده کنید. مانند روغن ذرت، کنجد
      فقط دقت بفرمایید که مارگارین می تواند گلوتن داشته باشد.

  4. سمیرا

    من شنیدم برنج و ذرت هم گلوتن داره

    1. مدیر سایت

      سلام
      مقدار گلوتن موجود در برنج و ذرت به اندازه ای نیست که برای بیماران مبتلا به سلیاک مضر باشد.
      بنابراین برنج و ذرت بدون گلوتن به حساب آورده میشود؛ بنابراین مصرف آنها برای بیماران سلیاکی و بیمارانی که به گلوتن حساسیت دارند بلامانع است.

  5. سمیرا

    سلام
    یه سوال داشتم من گروه خونی O دارم و شنیدم این افراد هم باید رژیم بدون گلوتن داشته باشن و لبنیات هم نخورن نظر شما چیه؟ خیلی ممنون

    1. مدیر سایت

      سلام
      لطف کنید سوال های پزشکی خود را از طریق فرم “تماس با ما” یا به صورت تلفنی و پیامکی ارسال فرمایید.
      خیر درست نیست، گروه خونی هیچ ربطی به حساسیت به گلوتن ندارد.
      تنها پس از تشخیص پزشک متخصص فرد بیمار می بایست رژیم بدون گلوتن خود را رعایت کند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *