»

فروردین ۱۶

طرز تهیه نان شماره یک

یک نان خوشمزه و مغذی با مواد اولیه قابل دسترس برای همه

مواد لازم:

  1. آدر ذرت ۳ قاشق غذا خوری (سر پر)
  2. آرد برنج ۲ قاشق غذا خوری ( سر پر)
  3. آرد سیب زمینی ۱ قاشق غذا خوری
  4. نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری
  5. شکر ۱ قاشق مربا خوری
  6. نمک به میزان لازم
  7. روغن گیاهی ۱ قاشق غذا خوری
  8. ماست شیرین ۲ قاشق غذا خوری
  9. آب به میزان لازم

دستور پخت:

همه مواد را با هم مخلوط و خمیری به سفتی خمیر لواش درست بفرمایید. پس از آماده کردن خمیر آن را بر روی ساج پخته و گرم سرو نمایید.

مزایا:

در تهیه این نان نیازی به مایع خمیر، جوش شیرین و تخم مرغ نمی باشد.

عکس:

 

4 comments

Skip to comment form

  1. محسن امینی راد

    من حدود ۳ سال است سلیاک دارم ساکن اصفهان هستم و از نانسرای خواجه اصفهان نرسیده به پل چمران نان ذرت خالص تهیه میکنم بسیار مفید است . از مطالب شما هم متشکرم

    1. مدیر سایت

      سلام
      خواهش می کنم، لطف دارید.

  2. tara

    با سلام
    من به تازگی مبتلا به سلیاک شدم .خیلی سر درگمم،بخاطر تهیه نان. آیا این نانی که دستورشو گذاشتین ماندگاری داره ؟ تا چند روز؟

    1. مدیر سایت

      سلام
      خودتون امتحان کنید بهتره!
      هر سوالی هم داشتید می توانید از طریق ایمیل بپرسید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


− 1 = 2