«

»

تیر ۲۷

طرز تهیه پالوده بدون گلوتن

این یکی دیگه باور نکردنیه!

 مراحل تهیه پالوده یا فالوده :

  1. شربت مورد دلخواه را آماده کرده و در فریزر قرار دهید
  2. هر 20 دقیقه الی نیم ساعت شربت را همزده تا یخ نرمی بدست آید
  3. رشته بدون گلوتن پالوده را مانند ماکارونی با آب سرد بشویید
  4. رشته آماده شده را داخل یخ آماده شده ریخته و مخلوط کنید و با کمی آبلیمو میل کنید

 نکته: توجه داشته باشید رشته های خارجی در بازار هستند که فقط از برنج درست شده اند، حتما موقع خرید رشته به مواد تشکیل دهنده آن توجه کنید.

عکس:

فالوده شیرازی

3 comments

  1. پارسا

    رشته بدون گلوتن خارجی اونم با این نرخ ارز شما هم دل خوجشته ای دارید یه دستور بدید به درد ملت بخوره همه که توی کلان شهر زندگی نمیکنند یا توان اقتصادی بالای ندارند که جنس خارجی بخرند.

  2. مسعود

    ادرس این رشته بدون گلوتن رو معرفی کنین مرسی

    1. مدیر سایت

      سلام
      به زودی عکس بسته ی یکی از این رشته ها رو در ادامه نوشته قرار می دهیم که تو خریدش کمکتون کنه.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *