«

»

تیر ۲۷

طرز تهیه تافی بدون گلوتن

تافی بدون گلوتن خوشمزه و مقوی،  باب دندان بچه ها!

مراحل تهیه تافی بدون گلون:

  1. شیر محلی را بجوشانید و رویه ی بدست آمده را جمع کنید
  2.  200 گرم رویه شیر یا خامه را با 75 گرم شکر و 3 قاشق غذا خوریعسل مخلوط کنید.
  3. مخلوط بدست آمده را روی حرارت متوسط گاز قرار داده ، مرتب هم بزنید تا رنگ آن به قهوه ای کمرنگ شود، مخلوط  خودش را جمع کند و کمی سفت و کشدار شود
  4. در صورت تمایل یک قاشق چایخوری سر صاف قهوه یا کاکائو و کمی وانیل بدون گلوتن و 3 قاشق غذاخوری مغز گردو، بادام و فندوق خرد شده اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود.
  5. حالا باید گاز را خاموش کنید و بگذارید تا مخلوط سرد شود.  روغنی که از مخلوط  سرد شده به دست می آید را از آن جدا کنید. اگر از خامه استفاده شود روغن پس نمی دهد.
  6. تافی آماده شده را بشکل گلوله های دلخواه در آورده و به پودر نارگیل آغشته کنید تا بهم نچسبند.
  7. تافی ها را در ظرف در دار و در یخچال نگهداری و میل نمایید.

 

عکس:

تافی شکلاتی

1 comment

  1. پارسا

    ممنون بنظر خوشمزه میاد

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *