«

»

تیر ۲۷

طرز تهیه کوکی نخودچی یا بادام بدون گلوتن

کوکی نخودچی بدون گلوتن با طعمی بی نظیر!

مواد لازم: 

کره 220 گرم
شکر قهوه­ای نرم شده 200 گرم
شکر ریز 70 گرم
تخم مرغ 2 عدد
وانیل یک قاشق چایی خوری
آرد نخودچی یا ذرت 180 گرم
بکینگ پودر 10 گرم
دارچین یک قاشق چایی خوری
نمک 2 پنسه
کشمش 180 گرم
نخودچی یا بادام شکسته شده و نه خرد شده 250 گرم

دستور پخت: 

برای تهیه کوکی از آرد نخودچی، نخودچی شکسته شده استفاده نمایید و در صورتی که از آرد ذرت استفاده می کنید بادام شکسته شده را به ترکیبات کوکی اضافه نمایید.

در ابتدا کره و شکر را کاملا هم می­ زنیم تا به شکل خامه در آید، سپس تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه می­کنیم. مخلوط آرد نخودچی یا ذرت، بکینگ پودر، دارچین و نمک را که قبلا آماده کردیم به مواد فوق اضافه می­کنیم و خوب هم می زنیم. در انتها کشمش و نخودچی (یا بادام) را به مخلوط مایع کوکی اضافه کرده و هم می­زنیم تا یکدست شود.
فر را گرم می­کنیم؛  مایع کوکی را با قاشق مربا خوری با فاصله های 2 سانتی متری روی سینی فر می­ریزیم و در فر با دمای 180 درجه به مدت 8 الی 10 قرار می­دهیم تا کمی طلایی رنگ شوند.

عکس:

کلوچه گردویی

7 comments

Skip to comment form

  1. پارسا

    با سلام خدمت دوست عزیزم که لطف کردید این درستور رو گذاشتید خواستم یادآوری کنم که بدون گلوتن فقط شامل گندم وجو نمیشه متاسفانه شکر قهوه ای هم که در دستور آمده حاوی گلوتن میباشد بهتر از همین شکر سفید خودمان استفاده کنید .

    1. مدیر سایت

      سلام
      در آینده درباره این موضوع توضیح بیشتری خواهیم داد.

  2. جلیلی

    با سلام
    ممنون از زحمات شما
    من نیازمند مطالب شما هستم اما متاسفانه اصلا نمی تونم از روی مطالب کپی بگیرم لطفا راهنمایی بفرمایید

    1. جلیلی

      من کی میتونم جوابم رابگیرم

      1. مدیر سایت

        سلام
        ببخشید که دیر پاسخ دادم، مطالب سایت قابل کپی شدن نیستند.
        زحمت نوشتنش با شماست و انتشار آن با ذکر مرجع بلامانع است.

  3. امین

    باسلام
    از دستورتان ممنونم
    ولی استفاده از شکر قهوه ای ودارچین برای بیماران سلیاکی ممنوع است

    1. مدیر سایت

      سلام
      خیلی ممنون از لطفتون،
      خیر، شکر قهوه ای و دارچین زاتا بدون گلوتن هستند.
      فقط به این نکته توجه داشته باشید که اگر پودر دارچین خریداری می کنید از بدون گلوتن بودن مسیر تولید آن اطمینان حاصل کنید.
      پیشنهاد می شود چوب دارچین را خریداری کنید و پودر دارچین را خودتان در منزل تهیه کنید.
      باز هم توجه داشته باشید که برای پودر کردن مواد غذایی بدون گلوتن از یک آسیاب جداگانه استفاده کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *