«

»

مرداد ۰۶

طرز تهیه آرد بادام

آرد ی مقوی و ذاتا بدون گلوتن در عین حال گران و کم یاب

به درخواست یکی از دوستان طرز تهیه آرد بادام را در ادامه  نوشته آوردیم:

طرز تهیه:

برای تهیه این آرد شما می توانید از بادام پوست کنده یا بادام با پوست برای درست کردن آرد استفاده کنید. من معمولا از بادام با پوست استفاده می کنم مگر اینکه در دستور گفته باشه بادام پوست کنده.

  1. بادام را قبل از آسیاب کردن بکوبید و یا خرد کنید. از خلال بادام هم می توانید استفاده کنید.
  2. بادام را به مقدار کم را در غذاساز، آسیاب و یا قهوه ساب تمیز بریزید.
  3. به قدری آسیاب کنید که تا بادام به شکل آرد در آید و یکدست
  4. آرد بدست آمده را الک کنید و تکه های بزرگتر را دوباره آسیاب کنید.

عکس:

آرد بادام

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *