«

»

مرداد ۱۹

طرز تهیه کشک بدون گلوتن

به در خواست یکی از دوستان طرز تهیه کشک خانگی  را در ادامه شرح می دهیم:

طرز تهیه کشک بدون گلوتن:

 

  1. دوغ یا ماست را حرارت می دهیم تا به جوش آید
  2. در حین حرارت دادن مرتب آن را هم می زنیم تا ببرد
  3. حال ظرف را از روی شعله بر می داریم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سرد شود
  4. در این حالت آب و املاح از هم جدا می شوند و آب روی املاح قرار می گیرد
  5. آب را از املاح جدا می کنیم
  6. املاح باقی مانده در ته ظرف را مثل ماست چکیده از صافی رد می کنیم تا کشک درست شود. سفت و شلی  کشک بسته به سلیقه شماست.

نکته:

  • درصورت تمایل می توانید آب را به قره قروت تبدیل کنید.
  • کشک را می بایست در ظرفی که دارای درب محکمی است بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
  • در صورتی که کشک بدست آمده بریده بریده ( دون دون) شود، می توانید آن را در مخلوط کن بریزید تا یک دست و صاف شود.

3 comments

  1. مسعود

    مرسی از لطفتون

  2. پارسا

    سلام من این دستور رو اجرا کردم ولی جواب نداد دوغ روی حرارت برید ولی بعد از سرد شدن آب واملاح از هم جدا نشد نمیدونم چه اشتباهی کردم ممنون میشم راهنماییم کنید.

    1. مدیر سایت

      سلام
      حتما از شیر محلی استفاده کنید و تا کاملا آب و املاح از هم جدا نشده از روی حرارت بر ندارید.
      این اتفاق وقتی رخ می دهد که دوغ تان جوش بیاید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *