«

»

آذر ۱۸

طرز تهیه سالاد Sauerkraut

مصرف این سالاد به کسانی رژیم بدون گلوتن دارند اکیدا توصیه می گردد.

مواد لازم:

۱.۵ کیلو کلم سبز کاملا خرد شده به همراه یک برگ کلم کامل

یک قاشق غذا خوری پر نمک

یک قاشق چایی خوری زیره سیاه

مرحله اول:

تمام مواد را در کاسه بزرگی ریخته و هم بزنید تا خوب مخلوط شود سپس کلم ها را به خوبی ورز دهید تا آب بیاندازند. (این کار حدودا پنج دقیقه زمان می گیرد)

مرحله دوم:

یک ظرف شیشه ای بزرگ مطابق شکل آماده کنید و کلم ها را درون آن بریزید. کلم ها را به خوبی در شیشه فشار دهید تا ضمن فشرده شدن، هوای ما بین آنها خارج و کلم در آب غوطه ور شود. برگ کامل کلم را بر روی خرده های کلم قرار دهید تا مانع از بالا آمدن آنها شود. یک شی سنگین مثل سنگ پهن و تمیز یا یک کیسه پلاستیک که از آب پر شده باشد را بر روی برگ کلم قرار دهید و درب شیشه را ببندید. با این کار کلم ها تحت فشار و کاملا در آب می مانند. شیشه را با پارچه تمیز محکم بپیچید همچنین می توانید از کش برای محکم بسته شدن پارچه استفاده کنید. شیشه را در جای خنک یا در دمای اتاق به مدت ۳ روز قرار دهید. می توانید هر چند وقت یک بار ساکارات را بچشید و ببینید که به زائقه شما نزدیک شده است یا خیر. قبل از مصرف آب آن را به خوبی بگیرید.

  • نکته: این سالاد را می توانید به مدت ۲ هفته در یخچال نگهداری کنید فقط توجه داشته باشید که می بایست کاملا در آب غوطه ور باشد.

 

 

Sauerkraut

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *