«

»

آذر ۲۸

مکمل می تواند زندگی بیماران مبتلا به سلیاک را بهبود ببخشد:

سوالی که همیشه در ذهن بیماران مبتلا به سلیاک وجود دارد این است که، آیا دارویی برای درمان بیماری سلیاک ساخته شده است؟

محققان دانشگاه آلبرتا کانادا در حال بررسی راهی برای کمک به بیماران مبتلا به سلیاک هستند تا بیماران بتوانند از خوردن مواد غذایی حاوی گلوتن لذت ببرند. طبق گفته محققان، مکملی از سفیده تخم مرغ بدست می آید که باعث اثر بازدارندگی گلیادین( بخشی از گلوتن که بیماران مبتلا به سلیاک با هضم آن مشکل دارند) می شود.

آقای Hoon Sunwoo با همکاری آقای Jeong Sim در طول ۱۰ سال تحقیقات یک مکمل برای این منظور طراحی کرده اند.

پرفسور Hoon Sunwoo می گوید: در شکم فرد بیمار، مکمل به گلوتن می چسبد به و هضم آن کمک می کند، بنابراین این مکمل می تواند با محدود کردن تخریبی که توسط گلیادین صورت می گیرد از روده کوچک محافظت کند.

ایشان می افزاید: از زمانی که بتوان در سفیده تخم مرغ این آنتی بادی را یافت هیچ عوارض جانبی نخواهد داشت. اما کسانی که به تخم مرغ حساسیت دارند نمی توانند از این محصول استفاده کنند.

علیرغم انتظار، این مکمل یک درمان قطعی برای بیماری سلیاک یا حساسیت به گلوتن نمی باشد، اما نوعی درمان بالقوه برای عوارض ناشی از بیماری سلیاک به حساب می آید. طبق گفته آقای Sunwoo چنانچه روند آزمایشات به خوبی پیش برود، انتظار دارد این محصول در سال ۲۰۱۷ به صورت دارویی که نیاز به تجویز پزشک نداشته باشد رونمایی شود.

مرجع: www.glutenfree.com

ترجمه و تدوین از بدون گلوتن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *